yogalessen

wat voor vorm yoga ik geef

& voor wie Good Flow Yoga geschikt is

Ik geef les in Hatha yoga. Ha-Tha betekent zon en maan. De zon staat voor actie, vuur, energie en mannelijk. De maan staat voor kalmerend en vrouwelijk. Door yogahoudingen te combineren met ademhalingstechnieken creëren we verbindingen tussen lichaam en geest. Het gaat er in mijn lessen niet om hoe je eruitziet in een bepaalde pose, maar om hoe het voelt en wat je voelt. De lessen zullen ontspannend zijn door een mix van dynamische en statische houdingen. Er komt automatisch meer ruimte en vrijheid in het lichaam en het brein door ongebruikelijke houdingen te beoefenen. Hierdoor merk ik bij mijzelf bijvoorbeeld dat ik ook lastige situaties in het dagelijkse leven gemakkelijker aan kan.

Ik heb niet een specifieke doelgroep waar ik mij op wil richten. Mijn yogalessen zijn echt voor iedereen! Jong, oud, lenig, stijfjes, man, vrouw, noem maar op, alles kan en alles mag in mijn lessen en iedereen is welkom! Als je met fysieke klachten kampt denk ik dat ik de juiste persoon ben om je te helpen omdat ik zelf goed weet wat dit in houdt. Ik weet als geen ander hoe het voelt om pijn te ervaren en soms teleurgesteld te zijn in je eigen lichaam. Ik geef in mijn lessen per houding veel verschillende opties aan. Op deze manier voelt het voor iedereen vertrouwelijk en is er ruimte voor juist een stapje terug of juist een stapje extra als je opzoek bent naar wat meer uitdaging. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen zich na mijn les energieker en ontspannener voelt.

mijn yogalessen zijn

voor iedereen

Wil jij op een ontspannen manier bezig zijn met bewegen? Meer energie krijgen, je krachtiger en sterker voelen en in het dagelijkse leven meer ontspanning en balans beleven? Dan is yoga echt wat voor jou!

Ik geef les in de stad in de Noorderplantsoenbuurt, in Kantens aan huis en ik ben bereid om privéles aan huis te geven.

Ik snap dat iedereen een hectisch bestaan heeft en dat je misschien liever yoga vanuit huis in je vertrouwde omgeving doet. Dus online yogalessen via Zoom zijn ook zeker mogelijk. Op warme dagen geef ik lekker buiten les in de natuur.

Waarom yoga goed voor je is:

  • Vergroot je flexibiliteit
  • Versterk je spieren
  • Verbetert je lichaamshouding
  • Botten worden versterkt
  • Verlaagt je bloeddruk
  • Helpt je te ontspannen en te herstellen
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Helpt pijn in nek, schouders en rug te verzachten
  • Verbeter de gezondheid

En… zo kan ik nog wel even doorgaan! : ) Er zijn echt genoeg redenen waarom je gewoon lekker mee zou moeten doen met mijn yogalessen.

tarieven

Losse les

Eenmalig

€10,-

Live groepsles

1x per week

Per maand

€35,-

Live groepsles

10 strippenkaart

4 maanden geldig

€85,-

Live groepsles

Privéles

Eenmalig

€22,50,-

Live privéles

Online

Eenmalig

€7,50,-

Online groepsles

boek een les

of stuur een berichtje voor meer informatie

Boek een les