Over mij

Good Flow Yoga

Mijn naam is Kirsten Smit en ik woon samen met mijn vriendin in Kantens op het platteland. Samen hebben we een lieve hond en konijnen.

Ik heb de hotelschool afgerond en heb daarna jarenlang in de horeca gewerkt. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar doordat ik een scoliose heb in mijn rug ervaarde ik altijd veel pijn en was het fysiek erg zwaar. Door het beoefenen van yoga heb ik weer vertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam. Naast de ontspanning ben ik mij zowel fysiek als mentaal sterker gaan voelen. Door je volledig te kunnen ontspannen wordt het allemaal een stuk gemakkelijker. Na een yogales voel ik me altijd veel beter. Ook als ik een mindere dag heb gehad of als ik slecht heb geslapen kan ik mij na een yogales een stuk beter voelen. Je voelt letterlijk dat je weer ‘opgeladen’ bent en even volledig hebt kunnen loslaten.

In de zomer van 2021 heb ik mijn certificaat behaald tot yogadocente. Het lijkt me fantastisch om in deze hectische wereld te kunnen bijdragen aan meer rust en ontspanning in jouw dagelijkse leven. Ik zou niets liever doen dan mijn passie voor yoga met je te delen. Doordat ik een scoliose in mijn rug heb denk ik dat ik een mooie uitgangspositie ben voor een groep. Ik ben alles behalve het ‘perfecte plaatje’ wat men vaak door social media in het hoofd heeft.

Hiermee doorbreek ik gelijk alle vooroordelen die mensen vaak hebben bij yoga: je hoeft niet lenig te zijn om aan yoga te kunnen doen!

gecertificeerd met

Yoga Teacher Training (200-uur)

Kirsten Smit

Bekijk mijn instagram-pagina via knop hieronder

Wil je een les volgen?

Boek een les